Puur, puur, puur

Kwaliteit, puur, eerlijk en transparant. Wij werken zoveel mogelijk met natuurproducten: volle melk, natuurlijke room, verse vruchten  en de beste notenpasta’s. Het ijs wordt op ambachtelijke wijze bereid, een proces dat zich afspeelt in onze ijs-laboratorium achterin de gelateria.

 

Ijs van Maxims wordt dagelijks vers bereid op basis van grondstoffen van de allerbeste kwaliteit. Wij zijn continue opzoek naar oorspronkelijke producten, daar kiezen we voor uit volle overtuiging.

 

Er bereiken ons veel vragen over het gebruik van onze ingrediënten met betrekking tot allergieën. Wij zijn trots om te melden dat we zowel glutenvrij als lactosevrij ijs in de vitrines hebben. Vraag gerust om een toelichting en wij stellen een ijsje samen volgens jouw wensen.

 

Naast ons brede assortiment aan ijssoorten hebben wij voor u dagelijks wisselende Italiaanse taarten in ons assortiment, vers gebakken warme Brusselse wafels met slagroom – kersen – ijs naar keuze.

 

Is er iets te vieren? Wij verzorgen uw ijs dessert na een diner, op een buffet of als verrassing na een barbecue op locatie volgens uw wensen. Wij verzoeken u contact met ons op te nemen om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ons assortiment!

Koffie

Bij Maxim’s kun je niet alleen terecht voor meesterlijk ijs, maar ook voor een heerlijke kop koffie. Met zorg bereid van vers gemalen koffiebonen en, in het geval van bijvoorbeeld cappuccino, met vers opgeklopte melk.

Coffee to go

Geen tijd om even rustig te zitten, maar wel behoefte aan een kop koffie? Net als het ijs kun je ook koffie bestellen in een verpakking voor onderweg. Gemak dient de mens, ook bij Maxim’s.

Winter

De winter heeft ook voor ons zijn intrede gedaan. Bij mooi weer openen wij begin maart 2019 onze deuren om u te verwelkomen voor het nieuwe seizoen.

Warme Brusselse wafels

Huisgemaakte Brusselse wafels met naar keuze poedersuiker, chocoladesaus, warme kersen en/of slagroom. Natuurlijk kunt u onze warme wafels ook meenemen.

Zachte nougat uit Italië

Diverse smaken ambachtelijk gemaakte zachte nougat geïmporteerd uit Italië.

Medewerkers seizoen 2019

Zoek je werk, of ken je iemand die werk zoekt?

Wij zoeken zelfstandige medewerkers (full time / part time) die van aanpakken weten voor onze Gelateria Cafè Bar. Ons seizoen loopt van maart tot medio oktober.