Italiaanse ambiance

Onze gelateria is gevestigd in een historisch pand aan de Nieuwe Rijn in Leiden. Midden in hartje stad. In onze vitrines is plaats voor meer dan 30 verschillende smaken ijs. Opgemaakt als ware kunstwerken. Ijs moet je beleven; zien, ruiken, voelen en proeven.

 

Schuif aan voor een heerlijke kop Illy koffie uit onze Mirage espressomachine van Kees van Westen. Een prachtexemplaar voor de betere bonenkoffie van Leiden. Geniet van de moderne inrichting, de Italiaanse accessoires en Italiaanse muziek. Beetje haast? Geen probleem. Onze koffie en specialiteiten zijn ook om mee te nemen.

 

Maar denk ook aan thuis. Natuurlijk kan je ons ijs mee naar huis nemen. Maar ook onze gebaksoorten zijn een ware traktatie.

Bekijk onze mogelijkheden!

Koffie

Bij Maxim’s kun je niet alleen terecht voor meesterlijk ijs, maar ook voor een heerlijke kop koffie. Met zorg bereid van vers gemalen koffiebonen en, in het geval van bijvoorbeeld cappuccino, met vers opgeklopte melk.

Coffee to go

Geen tijd om even rustig te zitten, maar wel behoefte aan een kop koffie? Net als het ijs kun je ook koffie bestellen in een verpakking voor onderweg. Gemak dient de mens, ook bij Maxim’s.

Winter

De winter heeft ook voor ons zijn intrede gedaan. Bij mooi weer openen wij begin maart 2019 onze deuren om u te verwelkomen voor het nieuwe seizoen.

Warme Brusselse wafels

Huisgemaakte Brusselse wafels met naar keuze poedersuiker, chocoladesaus, warme kersen en/of slagroom. Natuurlijk kunt u onze warme wafels ook meenemen.

Zachte nougat uit Italië

Diverse smaken ambachtelijk gemaakte zachte nougat geïmporteerd uit Italië.

Medewerkers seizoen 2019

Zoek je werk, of ken je iemand die werk zoekt?

Wij zoeken zelfstandige medewerkers (full time / part time) die van aanpakken weten voor onze Gelateria Cafè Bar. Ons seizoen loopt van maart tot medio oktober.