Italiaanse ambiance

Onze gelateria is gevestigd in een historisch pand aan de Nieuwe Rijn in Leiden. Midden in hartje stad. In onze vitrines is plaats voor meer dan 30 verschillende smaken ijs. Opgemaakt als ware kunstwerken. Ijs moet je beleven; zien, ruiken, voelen en proeven.

 

Schuif aan voor een heerlijke kop Illy koffie uit onze Mirage espressomachine van Kees van Westen. Een prachtexemplaar voor de betere bonenkoffie van Leiden. Geniet van de moderne inrichting, de Italiaanse accessoires en Italiaanse muziek. Beetje haast? Geen probleem. Onze koffie en specialiteiten zijn ook om mee te nemen.

 

Maar denk ook aan thuis. Natuurlijk kan je ons ijs mee naar huis nemen. Maar ook onze gebaksoorten zijn een ware traktatie.

Bekijk onze mogelijkheden!

Koffie

Bij Maxim’s kun je niet alleen terecht voor meesterlijk ijs, maar ook voor een heerlijke kop koffie. Met zorg bereid van vers gemalen koffiebonen en, in het geval van bijvoorbeeld cappuccino, met vers opgeklopte melk.

Coffee to go

Geen tijd om even rustig te zitten, maar wel behoefte aan een kop koffie? Net als het ijs kun je ook koffie bestellen in een verpakking voor onderweg. Gemak dient de mens, ook bij Maxim’s.

Warme Brusselse wafels

Huisgemaakte Brusselse wafels met naar keuze poedersuiker, chocoladesaus, warme kersen en/of slagroom. Natuurlijk kunt u onze warme wafels ook meenemen.

Zachte nougat uit Italië

Diverse smaken ambachtelijk gemaakte zachte nougat geïmporteerd uit Italië.

Openingstijden december 2018

Tijdens de Leidse kerstmarkt en de kerstvakantie, van vrijdag 14 december tot zondag  6 januari 2019, is onze Gelateria-Cafè bar geopend vanaf 11.00 uur, zaterdag vanaf 10.00 uur en zondag vanaf 12.00 uur tot 18.00 uur.

Op 25 – 26 december 2017 en  1  en 2 januari 2018  zijn wij gesloten.

Medewerkers seizoen 2019

Zoek je werk, of ken je iemand die werk zoekt?

Wij zoeken zelfstandige medewerkers (full time / part time) die van aanpakken weten voor onze Gelateria Cafè Bar. Ons seizoen loopt van maart tot medio oktober.

Kerstmarkt op de Nieuwe Rijn

Opwarmen na uw bezoek aan de Kerstmarkt met  zelfgemaakte  warme chocolade melk of een warme Brusselse wafel. Gelateria Cafè bar Maxims is tijdens de kerstmarkt iedere dag geopend (m.u.v. de kerstdagen).